Pihenés Felsöszölnökön

Talán említettem pár hete, hogy milyen jól éreztük magunkat Felsőszölnökön a kis családdal egy hosszú hétvége alkalmával. Pár napot töltöttünk ott és igazi felüdülés volt. Engem minden alkalommal meglep és végtelen nyugalommal tölt el a csend, a tiszta levegő, hogy az emberek kedvesek és mindenkinek köszönnek, hogy nincsenek kerítések a házaknál és, hogy szó szerint egy köpésre vagyunk a természettől (bocsánat a kifejezésért :)

Felsőszölnök az Őrségben van, az ország legnyugatibb csücskében és remek kiránduló helyeket (akár Ausztriába vagy Szlovéniába) és túra útvonalakat találni ezen a gyönyörű vidéken.

Ha szálláshelyet kerestek a Lujza házat szívből ajánlom. Tiszta, rendes, jól felszerelt ház. Ha valakit érdekel az elérhetőség írjon nekem mail-t az szfekete@gmail.com -ra és már küldöm is.


Ha jó időben mentek és értetek a gombákhoz, kánaán ez a környék. A srácok nálunk már rutinosan ütlegelik botokkal a piros kalaposakat :)

Pár kép a környékről séta közben:
(Ez egyik sem a Lujza ház, fotók a környékről)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK