Filc tároló - varrás és ragasztás nélkül!

Hiányzik egy kis tároló az előszobádból, amibe a kulcsokat teheted? Vagy a fürdőszoba fiókodból, amibe a hajcsatokat tarthatod? A kis iskolás asztaláról, ahol a radírt, gemkapcsot, egyéb apróságokat gyűjtögetheti?

Itt egy egyszerű és nagyon olcsó megoldás. A webshop-ban a filceknél 55 szín között válogathatsz és egy olló segítségével, egy kis hajtogatással elkészítheted ezt az egyszerű és nagyszerű rendszerezőt:


Mérete: 11 x 12 x 4 cm, de ha kisebbet, nagyobbat szeretnél, akkor az alap ötlet mentén elindulva meg is rajzolhatod a szabásmintát ahhoz a mérethez amire szükséged van.

Szükséges alapanyag:

A szabásminta ingyenesen letölthető INNEN.

Az elkészítése nagyon egyszerű. A szabásmintának megfelelően vágd ki a filc formát. Utána a trapéz formát hajtsd fel, majd a két hosszabb, lekerekített résszel kívülről "öleld át" és a bevágott részeket egymásba illesztve zárd az oldalát.

Nyugodtan játszunk a színekkel, lehet vadabb darabokat is készíteni :)





Ezek voltak a sima tárolók, jön még egy bejegyzés, ahol tűzéssel, applikálással és hímzéssel díszítettük a belső részt. Érdemes visszanézni :)

Kedvcsinálóként mutatok egy kis részletet :)


Alap ötlet forrás: Etsy - SKANDINAVIOUS

Szilvi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK