Készülünk a virág szezonra

Figyelem! Sok kép következik :)

Minket is utolért a ballagás - anyák napja - esküvő szezon, és ezek a jeles napok bizony szorosan összekapcsolódnak a virággal.

Termékeinket már sokféleképpen kipróbáltuk és eddig mindig kiállták a próbát. Felmerült a kérdés, hogy vajon a virág díszítéshez mennyire passzolnak. Az ötlet után jött a próba és kiderült, hogy számos termékünkkel nagyon szépen lehet csokrot díszíteni. Bízom benne, hogy a virágkötők, dekoratőrök, akár maguk a leendő menyasszonyok is hasznosnak találják majd a termékeinket a dekorálás során.

Mi persze nem vagyunk szakavatott dekorosok (bár azért némi kreativitás azért szorult belénk ;)) szeretnénk valami újat mutatni és kedvet csinálni a kiegészítőink ilyen célú felhasználására. Az ötletek tárháza kimeríthetetlen, mi egy egyszerű kála csokrot díszítettünk, de az esküvői dekor számos részletéhez alkalmasak a kiegészítők, legyen szó asztal díszről, köszönő ajándékról vagy akár szalvétagyűrűről.

Megtaláljátok termékeink között a kitűző alapokat is, amelyek megkönnyíthetik a férfiak kitűzőjének elkészítését, a hajpánt és hajcsat alapok segítségével a koszorúslányok kiegészítői is gyorsan megvannak.

És akkor beszéljenek magukért a képek:















Az alábbi termékeket használtuk fel:

Szükséges eszközök: gombostű, ragasztópisztoly, olló

Kellemes és örömteli készülődés kívánunk mindenkinek ezekhez a szép napokhoz!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK